Izvinjavamo se…mLogo se izvinjavamo.

Evo, nema ni desetak dana kako preskačem po kući članove svoje porodice koji su ili polumrtvi od vrućine i vlage ili se prave mrtvi.

ja

Ja stvarno pokušavam da svakog jutra ustanem u pola osam, popijem kafu i radim, ali, ustani ti brale u pola osam kad do pet ne možeš da zaspiš jer se klinčadija dere i zajebava glavnom ulicom, ker laje, mačak šizi i skače ti il’ na glavu il’ na laptop, kevi od 1 popodne otimaš fiksni telefon jer je od vrućine pošandrcala i počela da naručuje neki nakit preko TV šopa, a sve što tebi treba je rastegljivo crevo od 20 metara, nema ga sad nigde, naravno, baš kad ti rešiš i sebi i Luniju da naručiš po jedno, keva hrani kuče na kašičicu, ‘jadno nije doručkovalo’, tebe nije hranila jeeebigaaa, ne cmizdri, humidity je 78%, temperatura je super, ti gledaš po banderama i drveću svakog jutra u 7 ko pandrkn’o juče, logično u tim godinama da ne tražiš gde je žurka nego parastos, na pijacu ideš i promašiš sve svoje tezge, jer ne znaš gde biješ, normalno, jedino što tačno znaš je da moraš da naručiš kuler za laptop.

Moraš. Jer će dumre.

Mislim, da l’ da kupim klimu, a koj će mi kad životinje cirkulišu po terasama, tamno nikšićko nestalo kod Nene, sutra valjda stiže, ali ništa nije važnije od eksternog kulera za laptop. Ni-šta! Kupila. Ja mogu i da umrem, on ne sme.

Pita me kum danas je l’ sam i ja euforična k’o on od nespavanja i vrućine. Evo, ne znam, izgleda da jesam. Ja sam bila ubeđena da je to posledica ludila, ali izgleda da ima ipak veze s vremenom. I slovo Z na taszaturi me zeza, a do pre par dana to je bilo slovo U. Objasnite mi, molim vas.

Ja ne mogu da živim ovako, a Džeri negde već razapinje klime, ko zna kad ću da dođem na red, jer prijatelji budu zadnji na tom spisku.

A i nemam da platim.

Idem kod Dobrile u planinu u julu, jedino to me drži živom, da se sklonim malo s ovog asfalta.

Ja znam da vam se savršeno jebe za sve ovo što sam sad napisala, ali to je moj život i meni je bitan.

Šta da vam radim, nekad morate da čitate i gluposti, naročito kad smo pregrejani, i ASUS i ja.